UBCC:s Vintermiddag!!!

Söndagsmiddag 7:e februari.

 

Vi går mot ljusare tider och för att träffas innan vi tar fram våra älskade sportbilar ordnar Maj-Britt och Bengt en söndagsmiddag för oss i UBCC.

(Anm. Alla i UBCC kör faktiskt inte sportbil  … /TB)

 Av olika anledningar har jag och min familj inte kunnat vara med på ett par år men nu låg det rätt i tiden och då tog vi vara på tillfället att vara med.

IMG_6877

Vi samlades 12.30 på Råda Säteri som har sina anor från 1700 talet. Det stod ett par Jaguarer och några Rover 75:or på parkeringen så vi förstod genast att vi hamnat rätt. Vi åkte i min MG ZS och det var torrt och fint på vägen så man kunde ana att våren är på väg.

IMG_6883

Vi blev 27 personer som slöt upp och det är kul när det blir bra respons när någon tar på sig att ordna en trevlig aktivitet.

IMG_6952

Vi bjöds på en härlig söndags buffé och det smakade extra gott i den fina herrgårdsmiljön. Det passade oss bra med en buffé då vi var så pass många, så det gick snabbt och enkelt att få mat på tallriken. Utbudet var inte gigantiskt men det som fanns smakade mycket gott och alla var nöjda och glada. Som efterrätt bjöds det på kakbuffé och även ost och frukt.

IMG_6957

Ett stort tack till Maj-Britt och Bengt för en mycket lyckad söndagsmiddag!

Det var roligt att träffa bilkompisarna igen och alla såg vi fram emot våren och att få ta fram bilarna igen och träffas på tisdagskörningarna.

IMG_6949

(Anm. I buskarna gömde det sig tydligen lite vad som helst… Tveksamt om han dyker upp på en tisdagskörning…./Tomas  :)   )

Hansi Borgström MG klubben.