Ännu en säsong har lagts till handlingarna…

Säsongen startade som sig bör med stora förväntningar. Uppstarten med Tjolöholm Classic Motor gjordes på vädermässig nåder med uppehåll som höll nästan hela vägen fram till stängning. Klockan 15:00 började det smådroppa och med det var det många som började fundera.., skulle det bli ännu en säsong med äkta brittiskt väder…!?

Så här ur ett retroperspektiv kan vi konstatera att det vädermässigt är en säsong som går till historien. Juni bjöd på bra väder och på många ställen i vårat avlånga land var det inte en enda regndroppe under hela juli månad. Även augusti och september rullade på i torkans tecken.

Evenemangen och träffarna har avlöst varandra, de med ambitionen att delta i det mesta har i vanlig ordning haft det hektiskt. UBCC:s mycket uppskattade stående programpunkt med “Tisdagskörningar” har även i år genomförts med succé. Uppslutningen har generellt varit god, vid flertalet tillfällen har många nya ansikten och brittiska “kärror” skymtats. Tankar och idéer har ventilerats, tekniska råd och tips har delgivits, enastående byggen och renoveringar har beskådats. Nya bekantskaper har knutits, mer eller mindre galna tekniska idéer – embryos till projekt – har diskuterats, och vet att åtminstone några av dem har realiserats vid mörkrets och kylans intrång…. Vem vet vad nästa säsong har att erbjuda…!?