Alingsås 30/6

Lunchmeeting för MOG och UBCC 30 juni

Medlemmarna i MOG och UBCC är välkomna till lunchmeeting på Ristorante Gusto Italiano som ligger naturskönt inbäddad i den vackra Alingsåsparken.

Restaurangen bjuder oss på lunch mot att vi parkerar våra bilar i anslutning till restaurangen mellan kl. 11.00-14.00.

Kl. 11.30 ca kommer ordföranden för kultur- och fritidsnämnden i Alingsås att hålla ett välkomsttal till oss utställare. Allmänheten kommer via annons i lokaltidningar och GP ibjudas att komma och se våra bilar. För dessa har restaurangen specialerbjudanden. För närvarande jobbar vi på att få någon sponsor så det kan bli underhållningsmusik under utställningstiden. Vill du inte stanna i parken hela utställningstiden för att istället shoppa i centrum ordnar vi skjuts.
För restaurangens planering (om du vill ha gratislunch) krävs föranmälan snarast, dock senast den 25 juni.
Anmälan görs till Börje Andersson, anderban@hotmail.com<mailto:anderban@hotmail.com> alt. per tel. 0322-510 45 / 0705-29 42 90. Ange antal personer till lunch, bilmärke och årsmodell. Sätt gärna en lapp i vindrutan med lite info om bilen till utställningsbesökarna. Vi hoppas givetvis på stor uppslutning. Underlätta för arrangören med snabb anmälan!
Välkomna!

Vägbeskrivning: Kommer du från Göteborgshållet svänger du till vänster vid Preemmacken vid första ljussignalerna du kommer till i Alingsås. Följ sedan skyltar Alingsåsparken. Kommer du från Alingsås så är det höger vid macken vi första trafikljusen efter Svearondellen.