Tisdagskörning 17 maj 2016

20160517_202108Dags för vår andra tisdagskörning. Det var ganska soligt men inte lika varmt som förra veckan så det fick bli XJ8:an som är en underbar glidarbil med en härlig V8:a och grym komfort.

Vi blev inte riktigt lika många som förra veckan men ca. 23 bilar är inte fy skam det heller.

Liksom förra veckan var det gott om Jaguar och MG bilar och det är ju inte så konstigt då de är stora och aktiva klubbar.

P-O hade gjort lite förarbete och kontaktat Sammels dit vi alltid är varmt välkomna. Det är inte alla fik som har öppet så här i början av säsongen så det är bäst att kolla av innan man åker dit.

Kl. 19 bar det av och vi gjorde uppsamling i bussfickan i backen vid Kallebäck. Sen bar det av på gamla vägen genom Mölnlycke och vidare till Hällesåker, Inseros och sen var vi strax framme.20160517_201940

Vi fyllde upp parkering väl men alla fick plats, både på parkeringen och i tältet där vi fikar. Några passade på att handla lite i gårdsbutiken när vi nu var där.

Nu satt det fint med kaffe och paj med vaniljsås. Den randiga katten gjorde oss gärna sällskap och hoppades på att lapa i sig av den ev. överblivna vaniljsåsen.

Det var nu betydligt kallare ute så det var skönt att åka hem i en varm och täckt bil.

 

Hansi Borgström