Kaos på Götaplatsen 24 maj!

Dags för British Car week och liksom förra året var det Jaguarklubben som var värld för tisdagskörningen. Vi skulle samlas på Götaplatsen som vi brukar men det var avspärrat och fullt av studenter så vi kom inte ens in. Anders stod på plats och lotsade oss vidare till Von Utfalltsgatan vid SKF och Renova.

Vi blev till slut 11 bilar varav de flesta Jaguarer. Noterade en MGB GT Ulf & Ingela samt Maj-Britt & Bengt i Sunbeam Tigern.
Vädret var helt klart ostadigt så vi hade taket på, på XK8:an då vi var rädda att köra in i en skur. De övriga XK8:a åkarna körde öppet och även Mats cabbade ner vid uppsamlingen. Vi behöll taket på och det visade sig vara ett klokt beslut för i Jonsered började det att regna ganska rejält. Vi körde småvägar längs gamla riks ettan och efter div. snirklande kom vi fram till Aspenäs café i Lerum där Anders och Daniel hade aviserat vår ankomst.DSCN7728
Väl framme blev vi två bilar till, Heiwalls i den gula Allegron samt en grön Mini.
Caféet var inhyst i ett gammalt stall och hade hög mysfaktor. Nu smakade det riktigt gott med varmt kaffe och paj med vaniljsås.
Vi blev ca. 20 personer och alla fick gott och väl plats runt fyra bord.
Det blev en härlig och trevlig fika med en del bilsnack, så klart.

Ett stort tack till Anders och Daniel för ett bra arrangemang.DSCN7736

Hansi Borgström.