De flesta har nog garagerat sina fordon för säsongen men UBCC har inte gått i ide….

Vintern står och knackar på porten och även om nu kylan inte riktigt fått greppet om Västsverige, så har åtminstone mörkret tagit oss med storm….

Under denna delen av året kan det tyckas som att UBCC har gått i ide vilket inte riktigt är sant. Det är just under dessa mörka månader som UBCC:s kärna i form av en kommitté är som mest aktiv. Kommittén samlas en gång i månaden för att stämma av rådande status och arbetet består primärt i att planera vinteraktiviteter samt den stundande säsongen, samtidigt som den gångna säsongen utvärdas och konkluderas.

Låt flitens lampa lysa med ett klart sken i de hemtrevliga garagen runt om i landet, för fortare än du anar spricker vegetationen ut i blomster och vägarna torkar upp.