Om UBCC

UBCC – United British Car Clubs

UBCC står för United British Car Clubs. UBCC är egentligen inte en klubb utan ett sätt för medlemmar från de olika brittiska märkesklubbarna i Göteborg och Västsverige att träffas. På detta viset blir det fler som träffas varje gång och fler som kan dra nytta av de arrangemang som ordnas.
UBCC har nu funnits under ett antal år, och antalet deltagande klubbar varierar en del från år till år. Vi välkomnar så klart alla de brittiska märkesklubbarna i Västsverige och hoppas på än bättre uppslutning.

Ta kontakt med Tore Mattsson, Morganklubben på telefon 031 – 91 09 14, Lennart Brick, MG-klubben, 031 – 336 52 62, Anders Heiwall, Miniklubben, 0703-558092 eller Tomas Börjeson, Roverklubben, 070-7798288, för mer info.
Under sommarsäsongen, vanligen från slutet av april till början av oktober, ordnas en träff per vecka. Man träffas då varje tisdag klockan 18:30 vid “Synfältet”,  parkeringen vid Stora Torp där TV-Huset  “Synvillan” låg tidigare. Infart från Delsjövägen. Efter samling åker vi vanligen en tur till något speciellt mål som bestäms vid starten.

UBCC – United British Car Clubs

UBCC, United British Car Clubs, is not a real Club. It’s a loosely organized way for owners of British cars in the Gothenburg area, as well as the whole western part of Sweden to come together and get more fun out of their great British cars. In this way there will be 20 participants instead of only five or six at meetings and outings, which makes it all more fun, both for the poor people working with the arrangements and for the participants.
UBCC has been acting on a completely volountary basis some years now, and participants come from various clubs. All members of any British car mark club are welcome.
You can reach Tore Mattsson from Morgan Owners group of Sweden at +46 31 91 09 14, , Lennart Brick, the MG-club at +46 31 336 52 62, Anders Heiwall, Mini, +46 70 355 80 92 or Tomas Börjeson from the Rover Club of Sweden at +46 70 779 82 88.
From late April to early October UBCC arranges outings every Tuesday. We meet at the Stora Torp parking area, by the place where SVT used to be by Delsjövägen in Gothenburg at 18:30. Start with a chat by the cars and  then we go for a tour in the nice surroundings and finish of with a cup of coffee or something.

One thought on “Om UBCC”

  1. Skulle det kunna tänkas bildas fler UBCC runt om i Sverige ?

    Även i Stockholm finns ju mkt brittiskt och det har mumlats i Jagarklubben om att vi borde ha gemensamma träffar med andra systerklubbar, t ex Land Rover.

    Skulle det kunna ske under ett “UBCC Stockholm”. Är UBCC ett franchising-varumärke eller en friare idé ? Hur funkar det ?

Comments are closed.